De Pierson brugklassen gaan werken met Chromebooks

Na gedegen onderzoek en een uitgebreide pilot van twee jaar in een aantal eerste en tweede klassen, waarbij meer dan vijftig docenten hebben gewerkt met Chromebooks in de les, werken wij vanaf schooljaar 2016-2017 met eigen Chromebooks, te beginnen met de leerlingen in alle brugklassen.   

De Pierson brugklassen gaan werken met Chromebooks

Zo bereiden wij de leerling voor op de toekomst waarin het digitale werken een steeds grotere rol zal spelen. Tegelijkertijd bieden wij hiermee aantrekkelijk onderwijs dat uitdagend is en motiveert en nog meer mogelijkheid geeft om recht te doen aan de verschillen tussen leerlingen. Een device zien wij hierbij als ondersteunend aan het lesmateriaal waarbij we zeker met boeken zullen blijven werken.

De school  investeert zelf substantieel in de aanschaf van Chromebooks סיאליס למכירה. Hierdoor kunnen ouders voor een bedrag vanaf 8 euro per maand inclusief verzekering, in een huurkoop overeenkomst, na drie of vier jaar eigenaar zijn.

We kijken er met veel vertrouwen naar uit om dit in alle eerste klassen in te gaan zetten. Rondom de kennismakingsmiddag met onze nieuwe leerlingen zullen wij u verder informeren.